Dr Seidel Sabunol ogrlica protiv buva i krpelja 50cm

1.059,00рсд + cena dostave

Категорија:

Опис

Sabunol ogrlica 50 cm

Sabunol GPI je moderna ogrlica protiv krpelja i buva za pse, efikasna i udobna za upotrebu. Jedinstvena kombinacija tri sastojka (permetrin, imidakloprid i geraniol) obezbeđuje efikasnost tokom 3 meseca. Testovi su potvrdili visoku lokalnu i opštu toleranciju ogrlice, što je čini bezbednom za pse. Kontroliše krpelje i buve tokom 90 dana.

Način upotrebe

Izvadite ogrlicu iz zatvorenog pakovanja, prilagodite obimu vrata vašeg psa i stavite je. Kada se ogrlica nosi, aktivna supstanca se oslobađa i distribuira preko kože i dlake kućnog ljubimca, ubijajući parazite kontaktom. Efekti upotrebe ogrlice su vidljivi nakon 48 sati.

Aktivne supstance

Permetrin – 50 g/1 kg

imidakloprid – 10 g/1 kg

Geraniol – 5 g/1 kg

 

Kontraindikacije

Ne koristiti kod mačaka.

Ne koristiti kod štenaca mlađih od 3 meseca.

Ne koristiti kod bolesnih ili rekonvalescentnih kućnih ljubimaca.

Mere opreza i uslovi za upotrebu

Može izazvati alergijsku reakciju kože. Veoma toksičan za vodeni svet sa dugotrajnim efektima. Ako je potreban medicinski savet, pri ruci imajte kontejner ili etiketu proizvoda. Držati van domašaja dece. Izbegavajte ispuštanje u životnu sredinu. AKO DOSPE NA KOŽU: Oprati sa puno sapuna i vode. Odložite sadržaj/kontejner ovlašćenom preduzeću za odlaganje otpada. Sadrži geraniol. Može izazvati alergijsku reakciju. Prva pomoć: Ako kontaminirana ruka dođe u kontakt sa okom, odmah isperite kožu oko očiju i kapaka. Uklonite kontaktna sočiva ako je potrebno. Odmah isperite kontaminirane oči kontinuiranom mlazom vode nekoliko minuta. Držite kapke širom otvorene i pomerajte očnu jabučicu dok ispirete. Neželjeni efekti: U slučaju kontakta sa kožom, proizvod može izazvati senzibilizaciju i iritaciju. Može izazvati iritaciju sluzokože očiju što dovodi do crvenila, suzenja i bola. Iskorišćenu ogrlicu tretirajte kao kućni otpad. Vratite neiskorišćeni proizvod ovlašćenom primaocu. Čuvati u zatvorenim posudama, dalje od hrane i van domašaja dece.

Biocidne proizvode treba koristiti sa oprezom. Pročitajte etiketu i informacije o proizvodu pre svake upotrebe.

Zemlja porekla- EU