ECTOGUARD SPOT-ON ZA PSE OD 5 DO 15KG, 2 ML

509,00рсд + cena dostave

Prirodni repelent protiv buva i krpelja

Категорија:

Опис

EctoGuard spot-on je prirodan proizvod na bazi esencijalnih ulja, koji štiti vašeg ljubimca od buva i krpelja u periodu do 4 nedelje. Formulisan je po jedinstvenoj vodootpornoj formuli, tako da štiti i nakon kiše ili kraćeg kupanja. Vrlo je efikasan, blagotvoran za kožu i krzno, prijatnog mirisa.

SASTAV: Nim, dekanoinska kiselina (iz kokosovog ulja), lavanda, citronela

Na osnovu istraživanja efikasnosti i toksikološkog profila aktivnih supstanci formulisali smo jedinstveni proizvod koji sadrži esencijalna ulja drveta neem ili margosa,lavande I citronele i dekanoinsku kiselinu. Ekstrakt neem-ovog ulja poseduje izrazito repelentno svojstvo koje odbija insekte. Lavanda I citronella su izraziti repelenti I deluju sinergistički . Dekanoinska kiselina, kao drugi aktivni sastojak dobija se iz kokosovog ulja putem hidrolize. Ima „feromonske“ funkcije i razvija snažan odbojni efekat. Kombinacija aktivnih supstanci proizvodi značajnu sinergiju koja proširuje efekat.

Repelenti kao što je EctoGuard ne ubijaju parazite već ih jednostavno drže podalje od domaćina, ali ako se parazit već našao na domaćinu, nateraju ga da napusti kožu u vrlo kratkom roku, jer koža domaćina sada deluje odbojno na njega. Efekat repelenta je tako snažan da paraziti čak i ne ujedu domaćina.

Pored repelentnog dejstva na insekte ove prirodne supstance imaju i druga svojstva, deluju baktericidno i blagotvorno na dlaku I kožu.

DOZIRANJE: Odvrnite čep sa tube, razgrnite dlaku i nanesite ceo sadržaj kap po kap, celom dužinom leđa životinje – otprilike na svaka 3 cm – od repa do vrata, direktno na kožu. Ne nanosite po krznu i ne utrljavajte. Nakon nanošenja preparata, radi boljeg efekta potrebno je životinju dobro očešljati. Vreme koje je potrebno da krpelji I buve napuste krzno I dlaku životinje je 24h.

Tretman ponoviti nakon 4 nedelje, zbog produžetka zaštite.

ROK TRAJANJA: naznačen na pakovanju.

NAČIN ČUVANJA: na suvom,hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zemlja porekla- Srbija