HRANA ZA GLODARE 400 gr.

75,00рсд + cena dostave

Категорија:

Опис

Pakovanje 400 gr.
Farm Coctail je program zrnaste mešavine za Vaše omiljene ljubimce, papagaje, ukrasne i egzotične ptice i sitne glodare. Proizvodni program Farm Coctail sastoji se od čak šest različitih proizvoda da bi bila prilagođena nutritivnim potrebama date vrste.
Vaši kućni miljenici će rado uzimati Farm Coctail proizvode jer one sadrže ista hraniva koje bi ptice uzimale i u prirodi.
Način upotrebe: Farm Coctail proizvodi daju se po volji ili obročno zavisnosti i od vrste i kondicije Vašeg ljubimca. Uz ovu hranu neophodno je životinjama obezbediti dovoljne količine čiste pijaće vode. Pticama pored zrnaste hrane potrebno obezbediti dodatne minerale (npr. sipina kost), a određenim vrstama i vitamine (putem voća i povrća). Bliži opisi korišćenja proizvoda za pojedine vrste, naznačeni su na pakovanjima date hrane.
Napomena: Potpuno zdravlje i lepota Vaših ljubimaca postiže se uz odgovarajući način držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u načinu i higijeni držanja životinja.
Fabrika stočne hrane Farm Commerc iz Čantavira sve ovo Vam nudi po pristupačnim cenama! Jer znate: „Tehnologija modernih, a poverenje starih vremena!“
Zemlja porekla- Srbija