Hrana za Zeca 1 kg

85,00рсд + cena dostave

Категорија:

Опис

Program potpunih smeša za ishranu kunića smišljen je za ishranu svih kategorija kunića, počev od mladih kunića, kroz tov, sve do ženki dojilja. Ove smeše su sastavljene tako da potpuno zadovolje potrebe ovih životinja. Uz obezbeđenje čiste pijaće vode ove smeše daju odlične rezultate u odgoju mladih životinja, životinja u tovu i kod životinja u fazi dojenja uz očuvanje zdravlja životinja.
Ove potpune smeše služe za ishranu kunića sa različitim potrebama. Sirovinski sastav je takav da poboljšava proces iskorišćavanja svih hraniva u smeši.
Način upotrebe: Hraniti u granuliranom obliku, a dno hranilice treba da bude perforirana radi odstranjivanja prašine. Pored potpune smeše preporučuje se davanje i drugih hraniva. Uz hranu treba obezbediti i dovoljne količine čiste pijaće vode.
Svaka kategorija kunića ima svoje specifičnosti što se tiče ishrane ovim smešama. Za detalje molimo Vas pažljivo pročitajte deklaraciju proizvoda.
Napomena: Maksimalan prinos kod životinja postiže se uz primenu dobre tehnologije držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.
Fabrika stočne hrane Farm Commerc iz Čantavira sve ovo Vam nudi po pristupačnim cenama! Jer znate: „Tehnologija modernih, a poverenje starih vremena!“
Zemlja porekla- Srbija