MALČ OD BOROVE KORE – sitna granulacija 0 – 5 cm. 80 LIT.

1.099,00рсд + cena dostave

Malč od borove kore – sitna granulacija 0 – 5 cm

       Boja: braon crvenkastaSastav: 100% kora crnog bora.Preporučujemo za malčiranje cveća i žbunja u lejama, žardinjerama i saksijama; za malčiranje  ruža, borovnica; kao podlogu na dečijim  igralištima, šetnim stazama i poligonima za dresuru pasa

50 l ( pokriva 1 m2 ), 80 l  (pokriva 1.5 m2)

MALČ SE KORISTI U VRTOVIMA, TRIM STAZAMA I DEČIJIM IGRALIŠTIMA

U vrtu malč sprečava korov, smanjuje zalivanje za 25 % – 75% obogaćuje zemljište, štiti od smrzavanja biljke i daje pedantan i lep izgled zelenoj površini. Malč se primenjuje za malčiranje četinara, lišćara, žbunja, perena, ruža, borovnica,…Na trim stazama, šetnim stazama, poligonima za dresuru pasa, dečijim  igralištima malč svojom elastičnošću pravi efekat jastuka i stvara izuzetno mekanu podlogu za trčanje i igranje. Na trim stazama čuva kolena i zglobove sportista od povreda, a na dečijim igralištima ublažava pad dece sa sprava i stvara bezbednosnu podlogu. Površine sa malčom su suve odmah posle kiše, nema blata i mogu da se koriste preko cele godine.

Postavite dekorativni malč i dobićete novi, atraktivniji
izgled dvorista.Čuva kolena, odlična je  drenaža i lepo se uklapa u prirodni ambijent .Malč je vrhunska podloga za vrhunske sportiste…u skladu sa svetskim standardima zа profesionаlni trening аtletičаrа.

Proizvodimo malč u podnozju planine Tare

Нема на залихама

Категорија: