MASKA LIQUID Ekološki Repelent 0,5 L

2.199,00рсд + cena dostave

ODBIJA ZEČEVE, SRNE I DRUGU DIVLJAČ

MASKA LIQUID-Ekološki Repelent

MASKA LIQUID svojim karakterističnim mirisom i ukusom odbija zečeve i drugu divljač. Intenzivni mirisi i ukusi deluju kao repelenti.Proizvod MASKA LIQUID ne sadrži hemikalije (pesticide i dr.).

MASKA LIQUID je koncentrovani macerat crnog luka, celera, koprive i ljute paprike, karakteristične žute boje, dobijen na poseban način. Primenjuje se u voćarstvu, šumarstvu i rasadnicima – u vreme mirovanja, u toku zimskog perioda, radi zaštite od napada zečeva i divljači.KORISTI SE U VOĆARSTVU,RASTVARANJEM U VODI,NE SADRŽI HEMIKALIJE.

PRIMENA – Ekološki Repelent – MASKA LIQUID

U Voćarstvu, Šumarstvu I Rasadnicima,MASKA LIQUID svojim karakterističnim mirisom i ukusom odbija zečeve i drugu divljač. Intenzivni mirisi i ukusi deluju kao repelenti.Vreme Primene:U vreme mirovanja vegetacije, u toku zimskog perioda, radi zaštite od napada zečeva i divljači.Rastvoriti 0,5l Preparata U 5l VodeTako dobijeni rastvor prskati po granama sadnica voća i šumskog drveća. Postupak ponoviti svakih deset dana. Kod većih voćnih zasada može se napraviti zaštitna barijera oko voćnjaka u širini 1-2 metara.

Категорија: