Pojilica sa posudom

199,00рсд + cena dostave

Pojilica sa posudom:  za piliće, kokoške, guske, patke, prepelice, golubove, papagaje….

Montira se na ambalažu po želji.

Категорија:

Опис

Pojilica sa posudom omogućava uvek čistu vodu.

Prodaje se na komad.

Pojilica je napravljena od tvrde plastike. Dostupna je u crvenoj boji. Unutar pojilice se nalazi pipa žute boje. Dimenzija posude na pojilici je 4×4,7cm. Kad životinja pritisne pipu, voda automatski kreće. Aktivira se opruga u glavi pojilice i omogućava protok vode. Višak vode ostaje u posudi, tako da nema kvašenja ispod pojilice.

U zavisnosti od broja životinja, možete izabrati kantu ili ambalažu u željenoj veličini. U donjem delu kante izbušite rupe za pojilice. Koristite burgiju 8mm. Uz pojilicu dobijate maticu kojom pričvrstite pojilicu za kantu. Na ovaj način možete napraviti pojilica koliko Vam je potrebno i na svakom mestu gde Vam je neophodno. Ukoliko odlazite na par dana, ne morate brinuti da li će Vam životinje imati dovoljno vode- jednostavno namestite kantu veće zapremine i ne brinite!

Prednost je što ovu pojilicu možete namestiti i na T komad i priključiti direktno na cevi, ukoliko imate mogućnost da razvučete cevi do živinarnika. Napravljene su od tvrde i izdržljive plastike, što im omogućava dug vek trajanja na farmi. Lako se čisti i održava.

Zemlja porekla PRC