Опис
Mlečna zamenica za jagnjad i jariće
Karakteristike proizvoda
- Fina biljna mast sa tačkom topljenja ispod telesne temperature za optimalno varenje.
- Uravnotežena kombinacija vitamina i aktivnih supstanci jača otpornost i podupire metabolizam.
- Pivski kvasac stimuliše apetit i aktivnost buraga i osigurava visoko kvalitetni izvor proteina.
- Grožđani i mlečni šećer, izvori su brzo raspoložive energije,
- Najbolja topljivost i prikladnost za automatske pojilice.
Upotreba
Temperatura napajanja Sanolac Lamb iznosi 38 °C. Temperatura pripreme: 40 do 45 °C.
Jagnjad: 220 g Sanolac Lamb po litri vode.
Jarad: 180 g Sanolac Lamb po litri vode.
Plan pojenja:
1-7. dana: Kolostrum.
8-21.dana: 2,4l Sanolac Lamb-mleko hraniti podeljeno u 2-3 obroka.
22-42. dana: 2,0l Sanolac Lamb -mleko hraniti podeljeno u 1-2 obroka.
Preporuka: Od druge nedelje života ponuditi kvalitetnu hranu za uzgoj jagnjadi i obratiti pažnju da uvek imaju svežu vodu.
Zemlja porekla- EU