Stočna So BIOSAXON Mineralne Lizalice Blokovi za krave i divljač

1.299,00рсд + cena dostave

BIOSAXON stočna so-Mineralne Lizalice Blokovi

BIOSAXON so za stočnu hranu koristi se kao sirovina za premiks i mešavinu stočne hrane. Zdravlje i vitalnost životinja čine važan faktor u dobijanju kvalitetnog mleka, najboljeg mesa, najfinije vune i ostalog. Potreba za solju varira u zavisnosti od vrste životinje – sa BIOSAXON proizvodima je ova potreba savršeno pokrivena. Svi proizvodi su na raspolaganju u najrazličitijim oblicima pakovanja uz jednak kvalitet, koji omogućavaju lako doziranje.

Svi BIOSAXON proizvodi su pogodni kako za konvencionalnu tako i za biološku poljoprivredu i ispunjavaju sve zahteve EU smernica za stočnu hranu.

BIOSAXON mineralne lizalice

Bilo da se radi o govedima, ovcama, kozama ili divljači, BIOSAXON mineralni stočni blokovi savršeno zadovoljavaju potrebe za solju određene vrste životinja. Životinje instinktivno, prema individualnoj potrebi za solju, ližu kocke soli. Postoje čisti slani blokovi i mineralni lizalice. Mineralne stočne lizalice, pored natrijum hlorida, sadrže dragocene minerale, koji poboljšavaju opšte stanje životinja. Slani i mineralni blokovi su otporni na sve vremenske uslove.

Svi BIOSAXON proizvodi su pogodni kako za konvencionalnu tako i za biološku poljoprivredu i ispunjavaju sve zahteve EU smernica za stočnu hranu.

Soli solane Salinen Austria AG proizvode se ekološki i neprekidno eksploatacijom iz planina pokrajine Salzkammergut – Bad Ischl, Altaussee, Hallstatt, koja u austrijskim Alpima predstavlja regiju svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Proizvodnja se vrši potpuno automatizovano u jednom od najmodernijih proizvodnih postrojenja u Evropi.

Категорије: , ,