Sredstva za dezinfekciju ruku Dezihand 1L

649,00rsd + cena dostave

Kategorija:

Opis

Dezinfekciono sredstvo za ruke Dezihand 1000ml ,Sredstvo za hirušku i higijensku dezinfekciju ruku ( baktericid, fungicid, virucid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV)

SASTAV:100gr rastvora sadrži:73 g etil alkohola,0,2 g fenilfenola

OSOBINE:Bistra, plava tečnost prijatnog mirisa koja neguje ruke, održava vlažnost i prijatan opip ruku. Ne iritira kožu, ni posle duže upotrebe.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:DEZIHAND u roku 30 sekundi uništava vegetativne oblike gram pozitivnih i gram negativnih bakterija (uklanjajući bacile TBC) deluje na gljivice i viruse (uključujući i HIV). Mikrobaktericidni efekat postiže se za 30 sekundi. Germicidni efekat DEZIHANDA vidimo iz sledećeg pregleda (faximil izveštaja o ispitivanju preparata u zavodu za preventivnu medicinu VMA).

NAMENA:Namenjen je za higijensku i hirušku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini, kao i u prehrambenoj industriji, a preporučuje se i u svakodnevnoj kućnoj upotrebi

UPOTREBA:
Proizvod se koristi nerazređen. Za higijensku dezinfekciju ruku potrebno je 3 ml DEZIHAND-a naneti na prethodno oprane i suve ruke. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira se najmanje 2 x 5 ml Dezihanda u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta.
UPOZORENJE:
DEZIHAND se koristi spolja, treba izbegavati dodir sa očima. Lako je zapaljiv te ga treba čuvati dalje od izvora toplote. Efikasnost DEZIHANDA je ispitana u zavodu za preventivnu medicinu VMA.